Help mee!

Vind je het leuk wat je leest en heb ik je geholpen in het managen van je diabetes? Super tof!

Wil jij mij daarvoor bedanken? Dat kan doormiddel via een van de affiliate links te gebruiken.

Deze blog schrijf ik in mijn vrije tijd naast mijn baan en ik betaal zelf voor de hosting ervan. Ik waardeer het enorm als je een bijdrage hieraan wilt leveren.

Ik leg je uit op welke manieren dat kan!

Affiliate links

Affiliate-watte? Een affiliate link is een link die verwijst naar een product op een andere website. Als jij vanuit Koolhydraatarm Type 1 via een affiliate link doorklikt naar de website en daar vervolgens een aankoop doet, krijg ik een kleine vergoeding. Jij merkt daar niks van, producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van mijn links. Maar je helpt mij er tegelijkertijd ook een beetje mee!

Op deze manier kan ik de website draaiende houden en jou blijven voorzien van informatie. Door iets via de links te kopen, steun je mij in het schrijven van nieuwe content.

De affiliate links gebruik ik alleen voor producten die ik zelf ook gebruik en waarvan ik denk dat ze van toegevoegde waarde zijn. Oftewel, de zoetstoffen staan hier in mijn eigen keukenkastje, de boeken die ik aanwijs heb ik hier in mijn boekenkast.

Op dit moment heb ik affiliate links van Bol.com en KeurigOnline op mijn site staan.

Bol.com

Op mijn site gebruik ik in mijn artikelen affiliate links van bol.com. Dat zijn links naar de boeken zoals Dr Bernstein’s Diabetes Solution (als je deze nog niet gelezen heb, bestel hem dan gelijk!) en deze Everyday Ketogenic Kitchen van Carolyn Ketchum die ik heb gelezen, of bijvoorbeeld zoetstoffen (zoals Sukrin Gold) die ik koop op bol.com. Door onderstaande link te gebruiken krijg ik een klein percentage commissie. Dat kost jou niks extra, maar daar help je mij wel mee!

Buy me a coffee!

Ik heb een Buy me a coffee account! Virtueel een kopje koffie drinken? Graag een cappuchino met lactosevrije-, soya of amandelmelk. Het moet natuurlijk wel koolhydraatarm blijven. Ik schrijf met liefde en volle energie artikelen voor je. Een goede kop koffie helpt hierbij altijd.

KeurigOnline

Ik host mijn eigen site (en nog 2 anderen op dit moment) bij KeurigOnline.
Wil jij ook je eigen site? Hosting en domeinnaamregistratie raad ik aan via: KeurigOnline

Heb je vragen?

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd even contact met mij opnemen!